+31 (0) 20 – 6140197
Gebruiksaanwijzing
Het gebruik van de Dyna Band®
Op deze pagina ziet u een voorbeeld van de oefenfolder/poster die goede en veilige oefeningen weergeeft en korte filmfragmenten die u enkele oefeningen toont die met de DYNABAND™ kunnen worden gedaan. Door weerstandstraining met de DYNABAND™ kunnen ontelbare oefeningen gedaan worden voor alle spiergroepen.

Handig op vakantie!

De DYNABAND™ is handig om mee op vakantie te nemen. Het weegt bijna niets en u kunt lekker door trainen of beginnen met trainen tijdens uw welverdiende rust. Indien u op een zonnige locatie de DYNABAND™® gebruikt, let er dan wel op dat je de DYNABAND™ niet in de directe zon laat liggen.

Ook in het zwembad is de DYNABAND™ zeer goed te gebruiken!!

Met de originele DYNABAND™ kun u ook in het zwembad trainen om zo extra weerstand te creëren.
Na gebruik de DYNABAND™ met schoon water afspoelen (geen talkpoeder gebruiken!). De DYNABAND™ verschrompeld wel na gebruik in het water, maar als u de DYNABAND™ verschrompeld in het water legt dan komt deze weer in haar normale vorm. We raden wel aan om de DYNABAND™ die u in het water gebruikt dan ook uitsluitend voor in het water te gebruiken en een droge DYNABAND™ voor oefeningen buiten het water.

Succes en veel plezier met het trainen met de Originele DYNABAND™.

Vragen? Neem contact met ons op.
Voorkant oefeningenfolder van de Originele Dyna Band®
Voorbeeld van de Originele Amerikaanse DYNABAND™ oefeningenfolder.
De folder is in het Engels maar zeer goed te begrijpen.
Achterkant oefeningenfolder van de Originele Dyna Band®
De DYNABAND™ oefeningen folder is aan de voorkant en achterkant bedrukt.
Deze kan uitgeklapt worden als poster,
De Thera Band

Een andere variant van de DYNABAND™ is de Thera Band®. De Thera Band® wordt hoofdzakelijk gebruikt in de fysio therapie markt.

De TheraBand® heeft meer weerstanden dan de Dyna Band® waardoor bijvoorbeeld een fysiotherapeut nauwkeuriger oefeningen met de patiënt kan doen per blessure.Beide producten komen van dezelfde fabriek. Ook de TheraBand® heeft een eigen oefeningenfolder. Deze oefeningen kunnen ook uitstekend gebruikt worden met de DynaBand®.

Onderstaand tabel geeft de trekkracht aan in KG per weerstand van de DynaBand™.
De kracht is een indicatie. Het is “tevens” afhankelijk van hoever je je handen uit elkaar hebt.

Onze groothandel shop met meer dan 1500 artikelen
De DYNABAND™ is onder andere te vinden in onze fitness shop met meer dan 1500 sportproducten, fitness apparaten en fitness producten voor uw gezondheid en een gezond(er) leven.

Body Works   Alles voor en over een gezonder leven !